Disclaimer

De informatie op deze website wordt met zorg samengesteld. Wij kunnen echter niet instaan voor de juistheid of volledigheid van de informatie. Rouwdagboek is dan ook op geen enkele wijze aansprakelijk voor directe of indirecte schade ontstaan uit het bezoek en gebruik van Rouwdagboek en de informatie die op onze site wordt gedeeld. 

Op de website van Rouwdagboek staan ook links naar externe websites. Rouwdagboek is niet verantwoordelijk of aansprakelijk voor de inhoud van deze websites.

Rouwdagboek is opgezet met het doel om rouwenden een podium te bieden. Wij doen ons best om ervoor te zorgen dat gebruikers alleen verhalen en foto’s delen waarvan zij zelf de rechten hebben, bijvoorbeeld door gebruikers hierop te attenderen en niet rechtenvrije foto’s te verwijderen. Rouwdagboek is echter niet aansprakelijk voor de inhoud (teksten, foto’s en andere media) die onze gebruikers publiceren. 

Op de inhoud van deze website rusten auteursrechten. Teksten, lay-out, afbeeldingen, scripts en de verhalen van onze gebruikers, mogen niet worden gekopieerd of anderszins gereproduceerd en gedistribueerd zonder onze voorafgaande schriftelijke toestemming. De verhalen die de gebruikers van Rouwdagboek delen, vallen onder het eigendom van de gebruiker. 

Heb je vragen over de informatie op Rouwdagboek of wil je een melding doen van het onverhoopt plaatsen van foto’s en/of teksten waarop auteursrechten van derden berusten?  Dan kan je een e-mail sturen naar team@rouwdagboek.nl