placeholder-uitgelichte-afbeelding

Bericht van Wouter

We hebben dus besloten om Wouter uit te strooien! Nog een kleine 3 weken en dan is de dag daar.

Ik ben helemaal overtuigd dat Wouter dat teken aan me gegeven heeft toch besluit ik nog even naar Julienne te gaan.

Ik ga zitten en ze verteld meteen dat Wouter er is, ik ben heel benieuwd wat hij te zeggen heeft.

Julienne zegt dat Wouter wil dat het een dag wordt wat we gaan vieren met taart, nou eigenlijk specifieker gebakjes, lekkere luxe gebakjes. Ik begin meteen te lachen. Oké dat gaan we zeker doen.

Hij vindt het prima dat we hem uitstrooien want zoals hij zelf zegt: “Ik heb niet geleefd”. Misschien zijn er nu mensen die dat niet snappen want hij heeft toch wel geleefd?! Ja en nee.

Ik snap wat hij bedoeld, het was niet zijn pad, zijn pad heeft hij gelopen tot 32 weken zwangerschap.

Ook waar hij uitgestrooid wil worden maakt hem niks uit want hij heeft geen herinneringen gemaakt. We moeten dus iets kiezen waar wij goede herinneringen aan hebben. Nou de DisneyCruise zegt Sterre meteen :-).

Hij heeft nog wel een belangrijke mededeling die voor Sterre is bestemd, hij wil graag dat Sterre hem uitstrooit, ze zijn zielsverwanten en met haar heeft hij dus de sterkste band.

En we moeten een klein beetje as van hem bewaren voor Sterre voor de zekerheid want ook al geeft ze aan dit niet te willen komt er misschien ooit een keer een moment dat ze het wel wil hebben. Weg is weg dus we zorgen voor een beetje as.

Het was zoals altijd een fijn en verhelderend gesprek en als ik thuis kom is Sterre toch wel heel emotioneel om het bericht van haar broer over het feit dat zij hem moet uitstrooien.

Ik leg haar uit dat we het samen doen, ze staat er niet alleen voor, zoals altijd zijn we met z’n 3-en dus ook op 30 augustus.

We gaan er een supermooie dag van maken. Alleen de locatie is nog 1 groot vraagteken. Ik ben er van overtuigd dat we dat inzicht ook nog gaan krijgen.

Tot zover!

Deel dit verhaal