placeholder-uitgelichte-afbeelding

Beschermd: Genoegen nemen.

Deze inhoud is beschermd met een wachtwoord. Vul hieronder het wachtwoord in om het te bekijken:

Deel dit verhaal

Share on facebook
Share on twitter
Share on linkedin
Share on pinterest
Share on print
Share on email

10 reacties

 1. Vind het heel mooi geschreven en ik leef dichtbij jullie om te weten dat het helemaal waar is hoe de dingen hier beschreven worden maar als moeder van jou en oma van Lina doet het tegelijkertijd ook heel veel pijn omdat dit iets is waarvan je hoopt dat je kinderen of kleinkinderen nooit mee zullen maken of overkomen. Je gunt je kinderen en kleinkinderen namelijk alle geluk van de wereld en daarom doet het zeer.

  1. Ik weet het mam! Ik hou van je en we hebben beide ons eigen verdriet en ondanks jou eigen verdriet om Niels & mij & om je lieve Lina ben je er altijd voor ons! ?

    1. L I N A

     Mooie, prachtige, diepe, emotionele, lieve, krachtige woorden.
     In een wereld waar je 2 kanten beleefd, elke dag.
     Liefde en verdriet.

 2. Prachtig omschreven. Een liefdevol gezin die dagelijks vecht tussen twee velden. Diep respect!

  Novée zal alle herinneringen van haar zus Lina te weten komen. Niet alleen door jullie, maar ook om al haar dierbare om haar heen. Zusjes voor altijd! ?

  1. Dat zeg je goed, we vechten dagelijks tussen twee velden! En dat is niet altijd even makkelijk! We proberen twee werelden met elkaar te verbinden in elkaar te verweven, om samen altijd éen te blijven! ?

 3. Wat ontzettend mooi verwoord Chantal, om dit zo te lezen, diep respect voor jullie hoe jullie hiermee omgaan. Wij zullen Lina ook altijd in onze hart mee dragen. Liefs Herman en Erna.

 4. Lina is het gouden randje om jullie (en vele anderen) harten. De zonnestraal die zich toch door de donkere wolken laat zien, om jullie in periodes van donkere wolken toch te voorzien van licht. Als ik naar jullie en Novée kijk, zie ik Lina. Overal adem je Lina, omdat ze voor altijd onderdeel van jullie is. Fantaseer maar veel over jouw spelende dochters / spelende zusjes, en deel je fantasieën zodat we mee kunnen genieten ? want ondanks dat Lina er fysiek niet meer is, is genieten van haar door middel van foto’s, filmpjes en verhalen nog steeds ontzettend fijn!!

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *