placeholder-uitgelichte-afbeelding

Beschermd: O8’O7’2O2O

Deze inhoud is beschermd met een wachtwoord. Vul hieronder het wachtwoord in om het te bekijken:

Deel dit verhaal

Share on facebook
Share on twitter
Share on linkedin
Share on pinterest
Share on print
Share on email

18 reacties

 1. Lieve Chantal, Novée en Lina boffen maar met jou als moeder! Je bent een sterke en lieve moeder. Wij zijn trots op jou en Niels! En Lina zal altijd bij jullie en ons in de buurt zijn.?liefs je moeder

 2. Zo bewonderenswaardig hoe jij iedere dag weer valt en opstaat, voor jezelf, en voor je gezin. Je mag oprecht huilen en verdriet hebben net zoals je oprecht mag lachen en plezier mag hebben, daar heb jij ook recht op en ik vind het zo knap dat je jezelf deze ruimte geeft. Ik vind jullie zo dapper. Jullie zijn zó sterk ❤️.

 3. Weer zo’n mooie blog van jouw hand.
  Soms is het een doolhof van gevoelens en verdriet, soms is het een rechte weg van trots en dankbaarheid. Alle wegen zijn goed, als het maar jullie wegen zijn. Voel, omarm en doe wat goed voelt, iedere dag weer. ? Onwijs trots op jullie. Hoe trots moeten die meiden van jullie dan wel niet zijn! ?

  1. Precies! We doen alleen dingen waar wij ons prettig bij voelen en volgen daarin onze eigen wegen, waarin ook Lina centraal staat, net zoals de rest van het gezin! ?

 4. Ik weet zeker, dat Lina op al haar geliefde wacht. Dat Lina met jullie mee groeit, dat Lina je troost in mindere tijden maar dat Lina er ook is in de fijne tijden. En ja zeker, jullie mogen lachen met en van elkaar. Lina lacht namelijk mee met jullie. Als het allemaal even niet meer lukt, dan zal Lina er voor jullie zijn!
  Ik hoop dat je uit je schrijven ook kracht haalt, want het is prachtig, recht uit je hart hoe je schrijft.
  Ongelofelijk knap hoe jullie dit allemaal samen doen, elke dag. ♡

 5. Lieve chanti & niels,

  Wat heb ik ongelofelijk veel bewondering voor jullie. Jullie zijn de allerliefste, leukste en sterkste ouders ooit. Jullie mogen trots zijn op jullie mooie relatie en prachtige dochters. Ik denk bijna dagelijks aan jullie en dan denk ik steeds; wauw wat doen zij het goed! Ondanks de pijn en het verdriet, proberen jullie ook te lachen en te genieten. Ik weet zeker dat Lina vol trots van boven met jullie meekijkt. Ik ben dankbaar dat ik zo’n lieve neef en nicht heb en ik wens jullie al het geluk van de wereld toe.

  Love jullie❤️

  1. Ach lieverd! Wat een onwijs lief, oprecht berichtje! En dat Lina bij ons is daar geloven wij ook oprecht in. Dikke knuffel voor jou. ?

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *